Brioșe din ciocolată fără făină și zahăr
Niște brioșe delicioase fără zahăr și făină din care poți mânca oricât, fără grijă siluetei. Sunt și foarte sănătoase datorită uleiului de cocos. Iată rețeta!
1. Tabletele de ciocolată se rup în bucăți mici și se pun într-un bol.
2. Separat, se amestecă laptele de cocos și uleiul de cocos și se pun la foc mic, amestecând tot timpul. Uleiul trebuie să se topească, iar laptele să se încălzească bine.
3. Se toarnă amestecul fierbinte peste bucățile de ciocolată. Se lasă un pic să se topească, apoi se amestecă bine, până când se omogenizează. Dacă nu se topește complet ciocolata, se poate pune puțin la bain marie.
4. Se pun hârtiile de brioșe în formă și se unge fiecare cu puțin ulei de cocos.
5. Se toatnă ciocolata în fiecare formă, apoi se bagă la frigider timp de 2-3 ore sau până când se întărește.
Peste brioșele de ciocolată se poate presăra nucă măcinată, sare de mare, migdale, etc, sau se poate pune pe fiecare câte o vișină.