Învaţă să prepari nişte negrese delicioase, după o reţet paleo, fără făină şi fără zahăr, perfecte pentru cei mici.

 

Ingrediente:

  •  1/2 ceasca pudra de cocos
  •  1/2 ceasca pudra cacao sau carob
  •  1/2 ceasca unt de cocos
  •  3 oua
  •  1/2 ceasca miere naturala de albine
  •  coaja rasa de la o lamaie
  •  50 g alune sau nuci pentru decor

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 150 de grade şi se unge cu unt sau ulei un vas de yena sau o tavă mai înaltă.

Se amestecă toate ingredientele cu grijă, fie manual, fie într-un blender sau robot de bucătărie.

Se toarnă aluatul de negrese paleo şi se coace circa 30 de minute, până ce scobitoarea introdusă în mijlocul prăjiturii iese curată.

Se lasă la răcit circa 30 de minute înainte de tăiat şi servit.

Păstrate departe de aer, se menţin proaspete câteva zile la temperatura camerei sau la frigider.