Învaţă să prepari o prăjitură clasică românească, ale căror straturi de ciocolată seamănă cu valurile învolburate ale Dunării.

Prepară budinca potrivit informaţiilor de pe plic şi lasă la răcit.

Scurge vişinele, tapetează o tavă cu unt şi făină şi dă deoparte.

Amestecă untul moale cu zahărul, vanilia, ouăle, sarea, praful de copt, făina şi laptele.

Toarnă jumătate din aluatul rezultat în tava tapetată.

Cu restul de aluat faceţi blatul maro, amestecând laptele, cacaua şi vişinele.

Toarnă compoziţia peste cea albă şi „împunge” din loc în loc cu o lingură, pentru a crea „valurile”.

Prăjitura se coace la cuptor la foc mediu 40 de minute.

Când s-a răcit, se adaugă budinca de ciocolată, cu atenţie, să nu facă cocoloaşe.

Se dă la rece câteva ore şi se serveşte de la frigider.