Îți plac ruladele? Atunci trebuie să încerci această rețetă de ruladă delicioasă cu vanilie!

1. Pentru aluat, se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se freaca bine cu zaharul pâna ce se albesc. Apoi, se adauga faina si amidonul, se amesteca si se încoporeaza delicat albusurile. Se toarna aluatul într-o tava de copt tapetata cu hârtie si se coace 10 minute. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop umezit, se scoate hârtia si se ruleaza delicat.

2. Pentru crema se opresc 100 ml lapte, iar restul se fierbe. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si, când se albesc, se adauga faina si amidonul. Se adauga si laptele oprit. În momentul în care laptele de pe foc fierbe, se toarna amestecul cu lapte si oua.

3. Se adauga si semin_ele de vanilie si se lasa pe foc pâna ce compoziția devine groasa. Se lasa sa se racoreasca. Se desface aluatul din servet, se umple cu crema si se asaza pe platoul de servit.

4. Se bate frisca si se acopera rulada, se trag linii cu dinții furculiței si se presara cu cacaua. Se da la rece 3 ore înainte de servire.