Tort de ciocolată însiropat cu blat pufos care arată spectaculos şi se face uşor. Iată reţeta!

1. Pentru blat: se bat albuşurile spumă cu zahărul, după care se adaugă apa şi găl¬benuşurile. Se încorporează apoi cacaua şi făina cu praful de copt. Se toarnă com¬poziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.

2. Între timp, se prepară crema: se pun la fiert budinca, laptele şi zahărul. Se bate bine frişca şi se încorporează în crema răcită.

3. Se taie blatul pe orizonatală, în trei foi care se însiropează cu siropul preparat prin amestecarea ingredientelor și fierberea lor.

4. Peste prima parte se pune cremă, după care se acoperă cu a doua parte a blatului, şi tot aşa până se termină crema.
5. Se glazurează cu o cremă preparată din ciocolată cu lapte şi lapte. Se decorează după imaginație.