Paste rapide la capac cu spanac
Învaţă să faci paste cu spanac şi anghinare fără efort, aruncând totul într-o oală.
Mod de preparare:
Curăţă ciupercile şi taie felii subţiri. Taie şi anghinarea, ceapa, usturoiul.
Pune supa de legume, uleiul de măsline, ciupercile, inimile de anghinare, ceapa şi usturoiul într-o oală mare.
Rupe pastele fettucine în două şi aruncă-le în oală alături de oregano, cimbru şi nişte piper proaspăt măcinat.
Apasă pe ingrediente, astfel încât să fie toate cât mai adânc scufundate în supă.
Pune un capac peste oală şi dă focul la maxim, până totul fierbe tare.
Când amestecul începe să fiarbă, amestecă bine, pentru ca pastele să nu se lipească. Dă focul mic şi lasă să fiarbă încet 10-15 minute, sau până sutn gata pastele.
După ce sunt gata, adaugă spanacul congelat şi alsă căldura de la paste să topească spanacul îngheţat.
Serveşte pe loc.