O reţetă foarte simplă şi foarte rapidă. Vezi cum sa prepari cuşcuş cu legume.

1. Întâi se face sosul de legume pentru care morcovii rondele, ardeii tăiaţi pătrăţele, dovlecelul tăiat cuburi, roșiile e jumătate și ceapa tocată peştişori se pun la fiert cu concentratul de legume şi un pic de apă. Se lasă la fiert 30 de
minute, amestecând din când în când pentru a evita prinderea.

2. Cu 10 minute înainte de servirea mesei, într-un vas, se topeşte untul, se adaugă cuşcuşul şi apa clocotită. Se amestecă, se acoperă cu un capac şi se lasă la fiert 5 minute.

3. După aceste 5 minute, cu o furculiţă se amestecă şi se lasă să respire 2 minute. Se acoperă până în momentul servirii.

4. Se pun deasupra legumele fierte, se amestecă uşor şi se aduce totul la masă.