O rețetă de lasagna cu totul specială. Încearcă și tu acest fel de mâncare!

1. Pentru început, se prepară sosul béchamel. Într-un vas cu fundul gros, se pune untul la topit. Se adaugă făina, amestecând continuu în compoziţie, pentru a nu se forma cocoloaşe. Se toarnă laptele fiert, după care se pun sarea şi căţeii de usturoi zdrobiţi uşor şi se mai lasă la fiert 10 minute. După ce a fiert, se scot căţeii de usturoi şi se ia vasul de pe foc.

2. În următoarea etapă, se prepară sosul bolognez de ciuperci. Se căleşte în puţin ulei o ceapă tocată mărunt. Peste, se adaugă ciupercile tăiate felii, carnea tocată, roşiile, sarea, piperul şi busuiocul.

3. Se lasă să fiarbă 15 minute, timp în care se pun foile de lasagna la fiert.

4. Se tapetează o tavă cu unt şi se pune prima foie de lasagna. Peste ea se toarnă sosul béchamel, urmat de încă patru foi de lasagna şi de sosul de ciuperci şi carne. Se acoperă cu caşcaval ras. Mai urmează încă un strat de foi, apoi sos béchamel, sos de carne şi tot aşa până se termină toate ingredientele.

5. Se dă la cuptor, aproximativ 30 deminute.