Clasicul tort Doboş, în varianta reinventată. Iată reţeta:

1.    Pentru început, se prepară foile: se bat 2 albuşuri spumă cu 3 linguri de zahăr. Peste ele, se adaugă 2 gălbenuşuri şi 3 linguri de făină şi se amestecă uşor.

2.    Se tapetează o tavă cu foaie de copt şi se întinde compoziţia. Se dă la cuptor pentru 15 minute.

3.    Se procedează la fel şi pentru a prepara restul foilor, folosind aceleaşi cantităţi ca
şi la prima foaie. Vor rezulta 4 foi, care se vor tăia în jumătate pe lungime, rezultând 8 foi înguste.

4.    După ce s-au copt foile, se pregăteşte crema: se amestecă ouăle cu zahărul pe baie de abur, până se obţine o cremă de consistenţa smântânii.

5.    Se adaugă bucăţile de ciocolată şi crema de ciocolată şi se amestecă uşor, după care se dă la rece.

6.    Se mixează bine untul, după care se încorporează în crema de ciocolată.

7.    Se asamblează prăjitura ungând fiecare foaie cu cremă şi punându-le una peste alta.

8.    Se glazurează cu un amestec de frişcă lichidă şi ciocolată, preparat pe baie de aburi.

9.    Se dă la rece pentru a se întâri glazura.