Un deliciu roz! Dacă îţi plac prăjiturile fine şi uşoare, trebuie să îcerci şi reţeta de deliciu roz!

1.    Pentru blat, se mixează aproximativ 10 minute ouăle cu zahărul până ce compoziţia îşi triplează volumul. Se adaugă apoi făina şi sarea, amestecând cu delicateţe. Se varsă aluatul într-o formă şi se coace 12 minute. Se lasă să se răcească în tavă şi apoi se scoate.

2.    Căpşunele feliate şi zahărul se pun pe foc cu o lingură de apă, nu mai mult. Se lasă 10 minute şi apoi se mixează. Se bate frişca şi se amestecă cu piureul de căpşune şi colorantul.

3.    Blatul se taie în două, se umple cu spuma de căpşune care se repartizează fie mai mult în interior şi mai puţin la exterior, fie invers, după dorinţă.

4.    Se prepară gelatina roşie şi se toarnă deasupra spumei de căpşune. După ce s-a închegat, se dă la rece de pe o zi pe alta. Se serveşte cu un moţ de frişcă şi felii de fructe.