Tartă cu brânză şi mango
Ai făcut vreodată prăjitură cu mango? Combinat cu branză e delicios. Îţi prezentăm o reţetă de tartă cu brânză şi mango.
1. Se mărunţesc biscuiţii şi se amestecă cu untul topit. O formă se unge cu unt şi se pune acest amestec tasându-l bine pentru a deveni o bază solidă.
2. Brânza se mixează cu smântâna, iar gălbenuşurile se mixează cu zahărul. Se adaugă apoi brânza, coaja de lămâie şi amidonul. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă şi ele. Se amestecă şi apoi se pune crema de brânză peste stratul de biscuiţi. Se dă la cuptor pentru 45 de minute. Se lasă apoi să se răcească.
3. Se face garnitura de mango pentru care fructele bine coapte se mixează cu zahărul obţinând un piure. Gelatina se înmoaie în apă rece pentru 5 minute, apoi se încălzeşte amestecul. Când începe să fiarbă, se toarnă peste piureul de mango. Se amestecă şi se varsă peste brânză.
4. Se dă tarta la rece pentru 4 ore, iar înainte de servire se ornează cu frișcă.