Pui aromat cu orez
Aceasta reteta de pui aromat cu orez fiert la abur este ideala daca tii cura de slabire si te-ai saturat de mancarurile fara gust. Puiul iese foarte aromat si gustos.
Ingrediente
un piept de pui
200 g orez fiert la abur
10 linguri ulei
o lingura migdale
o lingura stafide
o ceapa
100 ml lapte
2 cuisoare
1/2 lingurita scortisoara
sare
un pic de sofran
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu 4-5 linguri de ulei se rumenesc migdalele si apoi se scot. Apoi, se pun stafidele, se lasa un minut si ele, și se scot.
In acelasi ulei, se pune ceapa la calit si i se adauga sofranul desfacut intr-o lingura de lapte.
In alta tigaie cu restul de ulei se rumenește carnea, se adauga scortisoara si cuisoarele si apoi se adauga ceapa.
Se pun migdalele, stafidele, orezul si restul laptelui, se potriveste de sare si se lasa pe foc, cu capac, 20 de minute.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews