Ai făcut vreodată plăcintă cu peşte? Dacă nu, acum e momentul să încerci o delicioasă plăcintă cu sardine după această reţetă smplă!

1. Cele două rulouri de aluat se decongelează, iar unul dintre ele se aşază într-o tavă de cuptor.

2. Sardinele se scurg bine, iar peştele afumat se curăţă de oase. Ouăle fierte se curăţă, se fărâmiţează uşor şi se amestecă cu peştele afumat şi sardinele mărunţite.

3. Într-un vas, se bat cele cinci ouă crude, se amestecă cu smântâna şi caşcavalul. Se potriveşte gustul de sare şi  piper. Apoi, se amestecă cu peştele şi ouăle crude.

4. Amestecul de peşte se toarnă în tavă, se acoperă cu al doilea aluat de foitaj şi se coace 30 de minute. Se lasă să se răcorească în tavă înainte de a o tăia.