► Prazul se spală şi se taie fâşii groase. Ciupercile se taie rondele. Roşiile se opăresc câteva secunde în apă fiartă, se scot şi se taie bucăţele. Bucăţile de şniţel se dau cu sare şi piper.
► Se încinge uleiul într-o tigaie. Se lasă la călit, la foc mic, prazul şi ciupercile, cca 8 – 10 minute, amestecând.
► Se pun într-o tavă de copt bucăţile de şniţel, peste care se toarnă cei 150 ml de   supă de legume (instant) şi legumele călite. Smântâna se amestecă cu restul de supă, apoi cu cimbrul şi rozmarinul. Compoziţia se toarnă uniform în tavă. Mozarella se taie feliuţe subţiri şi se aşază deasupra.
► Se lasă la cuptor, cca 30 de minute, la 180º C.
►Se decorează cu frunzuliţe de busuioc proaspăt.