Frecam spuma margarina cu zaharul, adaugam mierea, zeama de lamaie, amoniacul si sarea. Adaugam faina cernuta in prealabil, amestecam bine pana obtinem un aluat omogen. Din acest aluat luam o bucata ceva mai mare decat o aluna, din care facem o biluta. Asa procedam pana pana terminam tot aluatul.
Punem pe o furculita cate o biluta, pe care o introducem intr-un vas cu apa ca s-o umezim, apoi o tavalim in zahar pudra si prin alune pisate. Cautam sa le apasam usor cu degetele, pentru a se putea prinde alunele. Le dam o forma de disc, eventual le putem apasa usor cu furculita si le asezam in tava tapetata cu hartie pentru copt.

In cuptorul incins moderat, lasam tava aproximativ 10 minute, pana capata o culoare aurie frumoasa.

Daca dorim dupa ce am format fursecurile, le putem un unge deasupra cu putina apa, presaram zahar pudra si alune pisate, capatand un aspect mai placut.