1. Se separă ouăle, albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul şi zahărul vanilat, gălbenuşurile frecate cu sare şi se bat bine. La sfârşit, se pune făina cernută şi se amestecă uşor, să nu se formeze cocoloaşe.

2. Se tapetează tava cu hârtie de copt şi se întinde compoziţia în tavă. Se bagă în cuptorul încins în prealabil şi, după ce s-a copt, se scoate pe un prosop umezit, apoi se rulează.

3. Între timp, se prepară crema. Se pun într-o cratiţă gălbenuşurile frecate cu un praf de sare, cacaua, cafeaua solubilă, zahărul pudră şi cel vanilat, făina şi laptele. Se fierb la baie de aburi până se obţine o cremă bine legată, apoi se lasă la răcit.

4. Separat, se mixează untul şi se adaugă crema puţin câte puţin. Se scoate hârtia de pe foaia de ruladă şi se întinde crema de ciocolată, apoi se rulează. Se acoperă cu cremă şi se pudrează cu nucă de cocos.