Budinca de conopidă cu paste și curcan este cina ideală pentru mese în familie. E gata în numai o oră, iar rețeta e foarte simplă!

1. Se curăţă conopida, se spală, se desface bucheţele şi se pune la fiert în apă cu sare. Separat, se pun şi pastele să fiarbă conform instrucţiunilor de pe cutie.

2. După ce au fiert pastele, se scot în sită şi se trec prin câteva jeturi de apă rece. Conopida fiartă se scoate și se lasă la răcit.

3. Pieptul de curcan se curăţă de pieliţe, se taie mărunt şi se prăjeşte într-un cubuleţ de unt până se rumeneşte. Roşiile se spală, se taie felii potrivite şi se condimentează cu sare şi piper.

4. Se tapetează o tavă cu unt şi pesmet şi se pune conopida fiartă, carnea, mozzarella tăiată cubuleţe, pastele, roşiile și smântâna amestecată cu parmezan şi pesmet. Se bagă în cuptorul încins și se lasă 30 de minute. Budinca de conopidă se servește rece sau caldă.