1. Se spală roşiile, se şterg cu un prosop absorbant şi se taie cuburi mari. Se presară puţin oţet balsamic şi ulei de măsline, se acoperă şi se lasă câteva minute la rece sau acoperite cu gheaţă.

2. Separat, se spală broccoli şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert, se desface bucheţele. Andivele se curăţă şi se folosesc doar frunzele din mijloc pentru că nu sunt amare. Frunzele se rup cu mâna şi se stropesc cu puţin oţet.

3. Se curăţă ceapa şi se taie rondele potrivite, la fel şi verdeaţa şi usturoiul, se taie mărunt şi se freacă cu un praf de sare.

4. Toate se pun într-o cupă şi se stropesc cu dressingul preparat din uleiul de măsline, zahărul brun, sarea, piperul, oţetul balsamic şi cimbrul.

5. Se serveşte ornată cu frunze de andive şi cu crutoane.