1. Se cerne făina într-un bol şi se amestecă cu apa în care s-a dizolvat sarea şi s-a pus uleiul şi oţetul.

2. După ce s-a amestecat bine, se scoate pe o planşetă unde se frământă şi se bate aluatul până devine elastic şi moale. Pe masa unde urmează să se întindă aluatul, se pune o faţă de masă şi se presară cu făină. Se pune aluatul în mijloc, se acoperă şi se lasă la crescut.

3. Separat, se curăţă ştevia, se spală în câteva ape şi se opăreşte. Se toacă cu un cuţit. Brânza rasă se pune într-un bol şi se amestecă cu ouăle, ştevia şi pesmetul.

4. Aluatul se întinde pe faţa de masă, iar când foaia este foarte subţire, se pune umplutura şi se rulează cu ajutorul feţei de masă. Se unge cu ulei sau cu ou bătut şi se bagă la cuptor. Se serveşte cu iaurt sau sana.