1. Se curăţă legumele de coajă, se spală şi se pun să fiarbă într-o oală cu apă şi sare. Separat în altă oală mai mică se pune pieptul de pui să fiarbă, se ia spuma şi se lasă să fiarbă în continuare la foc mic. Din zeama în care a fiert pieptul de pui se opresc 500 de ml şi se pune gelatina. Se lasă să fiarbă câteva minute şi se dă la rece.

2. Se curăţă spanacul, se spală în câteva ape şi se pune să fiarbă în apa clocotită cu sare. După ce a fiert, se scoate din apă şi se lasă în sită să se scurgă.

3. Se verifică cu o furculiţă dacă s-au fiert legumele şi pieptul şi se scot în sită să se răcească. Se pasează cartoful ca pentru piure, la fel şi spanacul şi se amestecă cu morcovul şi ţelina tăiate rondele sau fâşii.

4. Se taie şi pieptul de pui cubuleţe şi se amestecă cu legumele, se condimentează cu sare şi piper şi se amestecă cu gelatina. Compoziţia obţinută se aşază într-o tavă de cozonac tapetată cu folie de plastic. Se bagă la rece pentru aproximativ 2-3 ore şi se serveşte ca aperitiv.