1. Pieptul de pui se curăţă de pieliţe, se porţionează în patru fâşii mari, se unge cu unt, sare şi piper alb şi se pune pe grătar. Se lasă câteva minute pe o parte până se rumeneşte şi câteva minute pe cealaltă parte.

2. Între timp se pregătesc patru felii mari de pâine, se prăjesc, se ung uniform cu crema de brânză şi se aşază fâşiile de piept.

3. Se spală frunzele de salată, se lasă să se scurgă pe un şervet absorbant de bucătărie şi se aşază peste carnea friptă. Ouăle se pun la fiert, apoi se curăţă şi se taie felii.

4. Firele de usturoi se toacă mărunt şi se amestecă cu uleiul de măsline şi puţină sare. Peste frunzele de salată se pun feliile de ouă, iar pe deasupra se presară usturoiul tocat. Se servesc imediat. Această gustare este uşor şi rapid de preparat.