1. Se încinge cuptorul la 120º C şi se pregăteşte tava de aragaz: se tapetează cu unt şi cu făină sau cu hârtie de copt.

2. Se separă albuşurile de gălbenuşuri, albuşurile se bat spumă, iar apoi se adaugă zahărul pudră în ploaie, vanilia şi gălbenuşurile frecate cu puţină sare. Se adaugă untul puţin câte puţin să nu se lase compoziţia, după care se pune făina cernută şi se amestecă uşor ca să nu facă cocoloaşe.

3. Aluatul se pune în tavă şi se presară nucile tăiate, după care se bagă la cuptor. Se aleg boabele de struguri de mărime potrivită şi se spală. Când prăjitura este aproape gata, se scoate şi se presară boabele de struguri. Se mai bagă 5-10 minute la cuptor, apoi se scoate şi se lasă la răcit.

4. Se taie după preferinţă şi se pudrează cu zahăr pudră amestecat cu zahăr vanilat.