1. Se spală cartofii si se pun la fiert cu apă şi puţină sare. Cât timp aceştia sunt la fiert, se tapetează tava cu unt şi pesmet cât să acopere toată suprafaţa.

2. După ce s-au fiert cartofii, se curăţă de coajă, se taie rondele şi se aşază primul strat în tavă.

3. Se pregăteşte sosul din ouăle bătute spumă cu sare în care se pune smântâna, o parte din caşcaval şi puţin unt. După ce s-a făcut sosul, se toarnă pe primul strat şi se aşază un alt rând de cartofi şi tot aşa până când se umple tava.

4. Se bagă tava la cuptor, aproximativ 40 de minute, până când cartofii încep să se rumenească. Cu puţin timp înainte să-i scoatem din cuptor, presărăm şi restul de caşcaval şi îi mai lăsăm atât cât să se înmoaie caşcavalul. La final, se presară pătrunjelul tocat.