1. Spanacul se spală, se opăreşte în puţină apă cu sare şi se lasă la scurs. Se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Se adaugă ceapa şi usturoiul fin tocate şi se amestecă până scade tot sosul lăsat. Se adaugă ouăle bătute cu un praf de sare şi piper şi se lasă să se prăjească precum o omletă.

2. Muşchiul se desface într-o felie subţire de aproximativ 1 cm. Se condimentează cu sare şi piper şi se acoperă cu omleta de spanac. Se rulează, se leagă cu aţă să nu se desfacă şi se prăjeşte într-o tigaie încinsă cu ulei.

3. Se aşază apoi într-o tavă cu uleiul rămas de la prăjit şi după ce se mai adaugă o jumătate pahar cu apă, se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 20-25 de minute. La sfârşit se unge cu puţin unt şi se mai lasă la copt doar 5 minute. Se taie felii şi se serveşte cu salată verde.