1. Se desface aluatul şi se lasă la decongelat, iar cuptorul se încinge. Brânza proaspătă se paseasă şi se mixează cu 2 gălbenuşuri şi ciocolata rasă.

2. Se întinde aluatul într-o foaie subţire de 4-5 mm şi se taie în formă de inimioare. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se aşază jumătate din inimioare. Fiecare se unge cu gem şi se acoperă cu cremă de brânză. Deasupra se pun celelalte inimioare, se presează puţin şi se ung cu un gălbenuş bătut cu lapte. Se coc în cuptorul bine încins, la foc potrivit, aproximativ 20 de minute.

3. Inimioarele se scot din tavă, se lasă să se răcească şi apoi se acoperă cu glazură.

4. Pentru glazură, se amestecă bine albuşurile cu zahărul şi lichiorul de portocale, până se obţine o cremă legată, nu spumă.