1. Mărul se spală, se curăţă de coajă şi se rade. Se stropeşte cu zeama de lămâie şi se amestecă uşor.

2. Separat, untul se freacă cu mierea de albine şi ouăle adăugate pe rând. Se aromează cu vanilia tocată mărunt şi se amestecă apoi cu vişinata, nucile tocate, cacaua, făina cernută cu praful de copt şi mărul ras. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit 15-20 minute.

3. Se lasă puţin să se răcească, apoi se scoate din tavă şi se răstoarnă pe o folie din aluminiu. Când se răceşte, se acoperă cu glazură de ciocolată şi se ornează cu nuci şi fistic.

4. Pentru glazură, ciocolata rasă şi untul se pun deasupra unui vas cu apă fierbinte şi se amestecă până se topeşte toată ciocolata.