1. Făina cernută se amestecă cu apa călduţă în care s-a dizolvat un praf de sare, uleiul şi gălbenuşul. Se frământă până se obţine un aluat omogen, se acoperă cu un şervet de bucătărie şi se lasă să se odihnească 15-20 minute.

2. Între timp, se prepară umplutura. Caisele se spală, se curăţă de sâmburi şi se taie în sferturi. Se pun într-un castron peste care se presară zahărul şi biscuiţii pisaţi. Se amestecă uşor, până se acoperă caisele cu un strat uniform de zahăr şi pesmet de biscuiţi.

3. Se întinde aluatul într-o foaie subţire, cât se poate de subţire, pe cât posibil în formă dreptunghiulară. Se unge cu puţin unt şi se presară umplura de caise, având grijă ca partea de sus a foii să rămână fără umplutură. Se rulează, apoi se taie şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung rulourile cu oul bătut şi se coc în cuptorul încins, la foc potrivit, 35-40 minute.

4. Când se răcesc se pudrează cu zahăr.