Rulouri pas cu pas
1.Se bat şniţelele cu ciocanul să se aplatizeze cât mai mult, apoi se condimentează cu un praf de sare şi piper şi se lasă deoparte. Oul fiert se taie în sferturi, crenvurştii se taie în jumătăţi, iar ceapa se taie solzişori sau în sferturi
2.Se ung bucăţile de carne cu muştar, apoi se aşază pentru umplutură câte un castravecior murat, câte o jumătate de crenvurşt, un sfert de ou, ceapa tăiată şi câte o felie de bacon. Se rulează strâns feliile de carne şi se prind cu scobitori să nu se desfacă.
3.Rulourile astfel pregătite se prăjesc pe toate părţile într-o tigaie încinsă cu ulei. Se pun apoi într-o tavă potrivit de mare, se toarnă vinul îndoit cu apă şi se coc în cuptorul încins, 40-50 minute. Se servesc imediat cu sosul lăsat şi garnituri după preferinţă.