Sufleu de mere

Un desert simplu si rafinat in acelasi timp, pe care te ajutam sa-l obtii cu o reteta explicata pas cu pas. Invata si tu sa pregatesti sufleu de mere.

Sufleu de ciocolata

Un desert frantuzesc extrem de popular, sufleul de ciocolata este gustarea perfecta atunci cand pofta de ciocolata si de „ceva bun” pune stapanire pe tine.

Andive „carnivore”

Reteta de andive carnivore se face usor, este inedita si va poate surprinde invitatii la o ocazie speciala, precum masa de Paste.

Pate fin de ficat

Daca iti place pateul de ficat, dar il eviti pe cel din comert din cauza aditivilor si potentiatorilor de arome, aceasta reteta de pate fin de ficat este exact solutia potrivita pentru tine.

Tarta cu morcovi

Cand doriti sa pregatiti un aperitiv hranitor si consistent, incercati aceasta tarta cu morcovi. Costa numai 4.5 lei/portie sa o pregatiti.

Tarta cu mazare

Un altfel de aperitiv, tarta cu mazare e solutia pentru momentele cand nu mai stii ce sa gatesti, insa doresti o mancare consistenta si ieftina. Prepararea ei costa doar 3.75 lei/portie.

Clafoutis de caise

Clafoutis de caise este o tarta aromata, cu o textura fina si pufoasa. Este un desert traditional francez foarte simplu de realizat. Caisele pot fi inlocuite la preparare cu orice fructe de vara.

Volovan cu ciulama de miel

Daca vrei sa impresionezi, nu vei da gres daca vei pune pe masa un volovan cu ciulama de miel. Acest aperitiv cu origini frantuzesti este pur si simplu irezistibil!

Tarta cu capsuni

Tarta cu capsuni este un desert romantic si delicios in acelasi timp, putand fi servita mai ales de Ziua Indragostitilor, dar si cu alte ocazii festive. Aceasta reteta este adecvata in alimentatia persoanelor ce sufera de ulcer, datorita ingredientelor continute.

Sarlota cu nuci

Un desert racoritor si savuros, perfect pentru a fi servit invitatilor. Sarlota cu nuci se face intr-un timp scurt si poate fi pregatit si de catre cei care sunt invatacei in arta culinara.