Tort trunchi de copac – Baumkuchen

Cu un gust puternic si aroma intensa de rom, acest tort este un deliciu nemtesc, denumit Baumkuchen, adica trunchi de copac, dupa aspectul pe care il formeaza blatul cand il prepari.

Guguluf cu tofu si ciocolata

Un desert delicios, de origine germana ce poate fi pregatit si de post. Incearca reteta de guguluf cu tofu si ciocolata.

Sendvis nemtesc

Un sendvis rapid si satios, cu una dintre cele mai ofertante legume de sezon, varza. 

Tort „Padurea neagra”

Tortul „Padurea neagra” este un adevarat deliciu cu ciocolata, frisca, pasta de migdale si visine. Este un desert german, rafinat potrivit pentru o aniversare sau petrecere. Arata incredibil iar combinatia de gusturi si arome sigur te va face sa iti doresti inca o felie!

Snitel vienez

O reteta rapida de snitel vienez care va scapa de orele pierdute in bucatarie si cu ajutorul careia puteti pregati o cina sau un pranz intr-un timp foarte scurt.

Kaiserschmarren

Kaiserschmarren este o prăjitură ce se serveşte sfărâmată până la nivel de dumicaţi, care are însă o origine îndepărtată, în bucătăria regală a Austriei. Acest desert, descoperit din greseala,  a devenit preferatul lui Franz Joseph, împăratul Austriei.

Friptura de porc cu radacinoase

Friptura de porc cu legume radacinoase – o combinatie perfecta pentru o cina sanatoasa in familie, alaturi de cei dragi.

Pastrav cu ciuperci

Un mod sanatos de a gati pastravul, cu numeroase beneficii pentru organism. Incercati aceasta reteta de pastrav suculent cu ciuperi.

Tort cu crema bavareza

Credeai ca e greu sa prepari un tort delicios? Uite cat se simplu se prepara tortul cu crema bavareza!

Şniţel bavarez

1. Se taie pieptul de curcan felii foarte subţiri care se bat cu ciocanul de şniţele şi se condimentează cu sare şi piper. Se ung cu puţin ulei şi muştar, se înfăşoară în folie şi se bagă câteva minute la rece. 2. Separat, se desfac ouăle, se bat spumă şi se amestecă cu muştarul, sarea, […]