Parjoale

O reteta romaneasca clasica de parjoale, asa cum stiau sa le faca bunicii nostri: simple, dar cu un gust delicios.

Gem de dovlecei

Dovleceii sunt buni pane, pe gratar, dar si facuti gem. Daca nu ne crezi, incearca aceasta reteta.

Dulceata de pepene galben

Dulceata de pepene galben are un gust aparte si o textura speciala. Nu trebuie sa iti lipseasca din colectia de gemuri si dulceturi.

Gem de piersici

Daca vrei sa stii ce mananci, este indicat sa iti prepari acasa gemul pentru iarna. Cel de piersici nu trebuie sa lipseasca din camara.

Gem de caise

Gemul facut in casa este mult mai bun la gust si mult mai sanatos. Iar cel de caise nu trebuie sa iti lipseasca din camara!

Prajitura cu biscuiti

Daca vrei un desert rapid si bun, iti propunem sa prepari prajitura cu biscuiti. Este usor de facut si costa doar 1,5 lei portia.

Chiftele in sos tomat

Chiftele in sos tomat sunt delicioase si usor de facut. In plus, prepararea unei portii nu costa mai mult de 4,25 lei.

Prăjitura Petre Roman

După cum știe toată lumea, Petre Roman a avut nenumărate fane în zilele lui de glorie. Atât de tare l-au îndrăgit încât au inventat un desert care îi poartă numele. Ce să îți spun, chit că dânsul este sau nu pe gustul tău, prăjitura aceasta va deveni cu siguranță una din preferatele tale. Să o facem! […]

Saramura de crap

O reteta delicioasa de saramura de crap, perfecta pentru iubitorii de peste de pretutindeni.

Ciorba de peste

Daca ati petrecut vreun concediu in Delta, aproape sigur ati mancat macar o portie de ciorba de peste traditionala. Iata cum o puteti face si acasa.