Friptura cu sos de ardei

Banala friptura poate capata un gust complet diferit cu putina imaginatie. Incearca reteta de friptura cu sos de ardei si aproape sigur o vei repeta.

Ardei umpluti

O reteta de ardei umpluti asa cum o stiti, numai ca putin diferita. Integritatea ardeilor nu mai este esentiala in aceasta reteta, caci ei nu raman intregi, insa gustul este acelasi, poate chiar mai bun.

Galusti cu prune

Un desert delicios, dominat de gustul dulce-acrisor si aromat al prunelor coapte. Reteta de galusti cu prune este economica, iar pentru prepararea unei portii sunt necesari aproximativ 2 lei.

Varza cu ciuperci

O reteta usoara si consistenta in acelasi timp, compusa dintr-un amestec variat de legume. Varza cu ciuperci se poate servi cu mamaliga, este economica, iar pentru prepararea unei portii sunt necesari doar 2.75 lei.

Frigarui de porc

Perfecte pentru un gratar in aer liber, cu aroma inconfundabila a gratarului, frigaruile de porc sunt un mod sanatos de a asocia legumele si carnea macra.

Supa-crema de morcovi

O supa gustoasa, care este foarte sanatoasa multumita vitaminelor din morcovi, si care se face intr-un timp foarte scurt.

Salata de vinete coapte la microunde

Salata de vinete este un fel de mancare tare delicios, dar care dureaza destul de mult sa o prepari. Daca nu ai rabdarea necesara prepararii ei in mod traditional, poti incerca reteta de salata de vinete coapte la microunde si vei obtine acelasi rezultat intr-un timp mult mai scurt.

Prajitura cu crema de cafea

Pentru cei care adora aroma de cafea in deserturi, aceasta reteta este cel mai bun desert pe care il pot face acasa. Reteta de prajitura cu crema de cafea a fost trimisa de Adelina Ion, din Bucuresti.

Chiftelute de dovlecei

Usor de facut, perfecte ca aperitiv, chiftelutele de dovlecei sunt o alternativa foarte gustoasa pentru retetele clasice, ce contin si carne. Reteta trimisa de Viorica Trica, din Valcea.

Prajitura cu mac prajit, portocale si sos de ciocolata

Prajitura cu mac prajit, portocale si sos de ciocolata este un desert complex, ce imbina perfect gustul racoritor de portocala cu cel al semintelor de mac. Reteta trimisa de Antonia Nastase, din Bucuresti.