Romaneasca
Tort cu spuma de capsuni
Un tort foarte aspectuos al carui principal ingredient este delicioasa spuma de capsuni. Reteta trimisa de Daniela Gorgorin, din Bucuresti.
Crap la cuptor
Crapul la cuptor este un preparat usor, sanatos si delicios. In plus, este perfect atat pentru mesele festive, cit si pentru cele de zi cu zi.
Ciorba de miel cu macris
Ciorba de miel cu macris nu doar un preparat pe care sa il pui pe masa de Paste, ci te poti bucura de ea tot sezonul, cat gasesti macris tanar. Pe langa faptul ca are un gust bun, macrisul este si foarte sanatos.
Pulpa de miel la tava
Pulpa de miel la tava este un preparat nelipsit de la masa de Paste, dar gustul ei fraged si suculent o face perfecta pentru orice moment al anului.
Tort Alb-Negru
Tortul Alb-Negru, bogat in ciocolata, este perfect pentru a fi servit la ocazii speciale, aniversari sau chiar la pragul dintre ani.
Cozonac cu crema de ciocolata
Ciocolata si cozonac: doua deserturi delicioase, care impreuna formeaza cozonacul cu crema de ciocolata, o gustare perfecta in perioada Sarbatorilor de Iarna sau a celor de Pasti.
Cozonac cu mac
Delicios si pufos, cozonacul cu mac este un preparat ce trebuie incercat macar o data de sarbatori, caci are un gust aparte.
Vinete la cuptor
Reteta de vinete la cuptor este ideala pentru o masa hranitoare, plina de legume, mai ales in perioada postului.
Miel cu vinete la cuptor
O varianta de friptura de miel diferita de cele obisnuite, cu multe legume alaturate. Reteta de miel cu vinete la cuptor e ideala pentru masa de Pasti.
Pui umplut cu branza
Usor de facut si satios, puiul umplut cu branza e ideea perfecta pentru o cina festiva in familie sau, de ce nu, pentru masa de Pasti.