Romaneasca
Pulpa de porc umpluta
Reteta de pulpa de porc umpluta e ideala pentru cei care vor sa incerce un altfel de friptura, una iesita din comun si delicioasa in acelasi timp.
Cotlete de miel cu alune
Un alt mod de a gati mielul de paste, mai rapid si original fata de retele obisnuite – cotlete de miel cu alune.
Placinta de miel
Invata sa prepari o placinta de miel traditionala zilei de Paste si sarbatorilor in familie.
Placinta cu spanac
Un aperitiv sanatos, placinta cu spanac se face usor si poate fi servita si la micul dejun sau intre mese.
Coronita de pui
Usoara, sanatoasa si perfecta ca aperitiv, coronita de pui e aperitivul cu care sa iti intampini oaspetii la masa.
Drob traditional de miel
Invatati cum sa preparati un drob traditional din carne de miel, atat de popular pe masa de Pasti a romanilor.
Budinca cu branza de vaci
Un desert gustos si sanatos, ce se face intr-un timp foarte scurt. Budinca cu branza de vaci costa doar 4.25 lei/portie.
Cotlete de miel cu cimbru
Cotletul de miel cu cimbru este un preparat delicios si usor de facut. Va completa perfect orice meniu de Paste!
Mamaliga prajita
O gustare rapida, pe care o poti face din mamaliga veche de o zi. In plus, este foarte ieftina – 0.75 lei/portie
Supa-crema de morcovi
Supa-crema de morcovi e foarte sanatoasa si chiar recomandata in unele regimuri alimentare. In plus, aceasta reteta este una economica si pretul pentru prepararea unei portii este de numai 2 lei.