Romaneasca
Placinta cu carne de miel
De pe masa de Paste nu poate lipsi carnea de miel. Daca vrei sa incerci si altceva, pe langa clasica friptura, poti prepara o placinta cu carne.
Coronita cu sunca
Daca doriti sa va surprindeti invitatii cu un aperitiv inedit, incercati aceasta reteta de coronita cu sunca, trimisa de Octavia Marculescu, din judetul Timis.
Pulpa de caprioara cu sos picant si cartofi
Pentru ocaziile speciale in care doriti sa pregatiti vanat, aceasta reteta de pulpa de caprioara cu sos picant si cartofi este foarte potrivita. Reteta trimisa de Adina Stoica, din Ramnicu Valcea.
Supa dietetica de perisoare
Invatati cum sa pregatiti o supa dietetica de perisoare, cu putine calorii, dar cu gust delicios, dupa reteta trimisa de Adriana Alupi, din Bistrita.
Friptura de miel a la Mioara Velicu
Interpreta de muzica populara Mioara Velicu ne-a impartasit reteta preferata din perioada Sarbatorilor Pascale, friptura de miel.
Chec de carne cu oua
Checul de carne cu oua este un aperitiv foarte bun, care nu trebuie sa lipseasca de la mesele festive. Vezi cat de usor este de preparat!
„Salam” de carne si oua
Daca drobul nu este pe gustul tau, poti incerca „salamul” de carne si oua. Este un aperitiv delicios, usor de facut.
Supa de morcovi
Ideala pentru cei mici, dar foarte sanatoasa si pentru cei mari, supa de morcovi da un plus de vitamine si energie, esentiale pentru un organism sanatos.
Chiftelute de dovlecei
Reteta de chiftelute de dovlecei este o idee sanatoasa pentru pranzul sau cina celor mici si a celor mari, deoarece carnea e inlocuita de legume, iar prajirea de coacere.
Placinta cu pere
Daca va place savoarea perelor coapte si parfumate, cu siguranta aceasta reteta de placinta cu pere va este pe plac.