Romaneasca
Placinta cu prune
O placinta cu umplutura mai putin obisnuita, insa foarte gustoasa. Placinta cu prune e un desert perfect cu care puteti intampina oaspetii
Cozonac rapid cu ciocolata
Cozonacul este delicios, insa stim ca nu este atat de usor de facut. Iti dam o reteta care se face in 45 de minute si este foarte gustos.
Cozonac cu nuca
Cozonacul cu nuca este o reteta delicioasa, care nu trebuie sa lipseasca din meniul de sarbatoare.
Cozonac cu fructe confiate
Cozonacul cu fructe confiate este o alternativa delicioasa la cozonacul traditional. Si nu este deloc atat de greu de preparat precum ai crede.
Pasca traditionala
Nu poti petrece Pastele fara sa pui pe masa pasca traditionala. Aluatul pufos si branza cremoasa vor fi savurate cu placere de toata lumea!
Pasca glazurata
Pasca glazurata nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Urmeaza reteta pas cu pas si iti vei surprinde invitatii!
Oua la cuptor
Ouale sunt delicioase si sanatoase, indiferent de modul de preparare. Iti propunem sa le incerci la cuptor, cu cascaval si patrunjel. Va fi un adevarat festin!
Frigarui caramelizate
Daca vrei sa iti rasfeti papilele gustative, prepara aceste frigarui caramelizate delicioase. Nu te lasa intimidata de numele sofisticat, pentru ca sunt extrem de usor de facut.
Ciorba de perisoare traditionala
Ciorba de perisoare se poate prepara din carne tocata de pui, porc sau vita, insa aceasta este o reteta inedita, datorita unui ingredient secret: osul de vitel, ce ii da preparatului o aroma intensa de vita.
Pasta de ciuperci
Pasta de ciuperci este un preparat gustos ce poate fi mancat ca aperitiv sau gustare. Este recomandata in mod deosebit celor cu afectiuni cardiace.