Iarna
Chec cu ton si praz
In maxim 15 minute, checul asta e gata de bagat la cuptor! Il poti servi la ocazii si, de ce nu, il poti lua si la munca.
Slanina afumata de Transilvania
Cunoscuta si sub numele de slana si traditional mancata alaturi de praz, ceapa si branza, slanina afumata fiarta e un preparat specific Ardealului, ce se poate obtine si in casa, cu putina rabdare si pricepere.
Cârnați Virșli de Crișana
Carnatii virsli sunt un preparat specific Hunedoarei si judetului Alba, iar reteta autentica si raportul dintre cantitatile de carne de porc, vita si oaie sunt bine stiute de cei ce prepara carnatii in zona. Citeste mai jos de ce ai nevoie pentru a prepara carnatii virsli acasa.
Placinta de bacon cu oua
Ouale si baconul fac casa buna impreuna in orice preparat, iar in placinta asta combinatia chiar e una de succes! Poate fi servita ca aperitiv, gustare sau, de ce nu, dimineata la micul dejun.
Gulas in paine
Ai pofta de o bunatate traditionala, pe care sa o mananci pe saturate? Varianta asta de gulas se serveste direct din paine!
Salata de cartofi
O prepari in 40 de minute, din cateva ingrediente la indemana, pe care cel mai probabil le ai deja in casa!
Ciorba de cartofi cu bacon
Ciorba de cartofi cu bacon e o mancarica rapida si in mod cert diferita fata de restul ciorbelor pe care le-ai mai incercat! Aroma de bacon chiar face o mare diferenta!
Spaghete cu chiftelute în sos
Hranitoare si gustoase, spaghetele cu chiftelute sunt gata in mai putin de o ora si cu ele hranesti 4 oameni! Unde mai pui ca reteta e si una economica, iar o portie costa doar 2.5 lei?