Cornulete fragede

Desertul simplu si economic pe care il faceau bunicile in copilaria noastra. Invata cum sa faci cornulete fragede delicioase.

Tort de mere intors

Desi suna complicat, e chiar usor de facut. Tortul de mere intors e o combinatie reusita intre blatul dulce si marul acrisor.

Negrese cu caciula de Mos

Un desert pe care il consumam tot restul anului se poate transforma in perioada Sarbatorilor de iarna intr-o gustare deosebita. Incearca negresele cu caciula de Mos in preajma Craciunului, mai ales daca esti vizitat de copii.

Jumari

Iata cum poti prepara delicioasele jumari, ce se servesc cu precadere in preajma zilei de Ignat.

Salata de ciuperci cu usturoi

Un aperitiv extrem de gustos, pe care l-ai manca in fiecare zi. Ai grija insa, salata de ciuperci cu usturoi se mananca cu moderatie, deoarece in cantitati mari este indigesta.

Salata de cruditati

O gustare sau un aperitiv foarte usor de obtinut, perfect pentru noaptea de Anul Nou. Incearca salata de cruditati, gata in 10 minute.

Tocana de porc

Traditionala si simplu de facut, tocana de porc e o reteta economica, pe care o poti prepara in zilele de toamna sau iarna, cand vrei sa economistesti din banii cheltuiti pe mancare sau, cand pur si simplu ai pofta de o tocana ca la mama acasa.

Clatite cu sunca si cascaval

Un aperitiv delicios, pe care il poti face foarte usor in paralel cu un desert. Clatitele cu sunca si cascaval sunt economice, iar pentru o portie platesti doar 4 lei.

Salata de fructe de iarna

Salata de fructe e prezenta pe masa fiecaruia dintre noi in momentele speciale, precum Revelionul. Incearca salata de fructe de iarna in orice combinatie doresti, caci reteta poate fi modificata in functie de preferintele fiecaruia.

Supa cu galuste

Una din cele mai comune supe romanesti, supa de galuste e o bunatate in perioada sezonului rece, mancata fierbinte la masa de pranz. In plus, reteta e complementara salatei de boeuf, astfel ca poti face 2 feluri de mancare dintr-unul si poti economisi timp.