Iarna
Oua cu sos de rosii
Aceasta reteta este una foarte prietenoasa cu bugetul tau pentru ca nu costa mai mult de 3,5 lei o portie.
Paine pufoasa impletita
Invata sa faci acasa o paine pufoasa impletita precum o faceau bunicii pe vremuri. Cu putina rabdare si pasiune pentru gatit, vei obtine cea mai buna paine de casa.
Limbi de pisica
Delicioasele fursecuri pe care le gasesti usor in cofetarii pot fi facute si in casa. Reteta de limbi de pisica e solutia perfecta pentru o zi aniversara sau pentru o petrecere.
Paste quattro fromaggi
Invata sa gatesti traditionala reteta italiaa des intalnita in restaurantele cu specific. Pastele quattro fromaggi se fac extrem de usor si le poti servi chiar la tine acasa.
Spaghete carbonara à la Jamie Oliver
Cu aceasta reteta ai parte de o masa autentic italiana, la cina sau pranz. Spaghetele carbonara se fac rapid si sunt foarte aromate.
Prajitura trandafir cu mere
Cand ai invitati sau organizezi o petrecere, incearca aceasta reteta de prajitura trandafir cu mere. Arata deosebit, iar gustul este unul diferit. In plus, sunt doua moduri in care poti prepara aceasta prajitura, ambele variante fiind foarte aspectuoase.
Pachetele cu mere si caramel
Spre deosebire de clasica placinta cu mere, aceste pachetele cu mere si caramel se fac mult mai usor si cu mai putine batai de cap, fara sa necesite calire. In plus, combinatia dintre caramelul dulce si gustul acrisor al merelor e umplutura perfecta.
Rulouri cu sunca si cascaval
Delicioase, rapide si usor de facut. Rulourile cu sunca si cascaval se prepara imediat si sunt perfecte atunci cand ai de-a face cu musafiri neanuntati.
Prajitura usoara cu piersici
O reteta extrem de usoara, pe care o pregatesti in numai 10 minute, apoi o bagi la cuptor. Prajitura usoara cu piersici poate fi facuta in orice moment al anului, deoarece poti folosi atat piersici proaspete cat si din compot.
Prajitura Televizor
O prajitura clasica, ce ne poarta inapoi in timp. Prajitura Televizor este o combinatie delicioasa de blaturi cu cacao, crema si blat de vanilie.