Iarna
Pizza cu oua
Reteta de pizza cu oua combina ingredientele traditional intalnite pe pizza, cu ouale ce se adauga la jumatatea timpului de coacere. Reteta trimisa de Chis Aletta.
Tarta cu mere si branza
Un desert sanatos si racoritor, tarta cu mere si branza poate fi pregatita atat pentru ocazii speciale cat si pentru o zi obisnuita, in care aveti pofta de ceva dulce bogat in fructe. Reteta trimisa de Oana Placinta.
Prajitura cu ciocolata si caramel
Prajitura cu ciocolata si caramel este reteta perfecta pentru cei carora le plac ambele ingrediente principale si prefera sa le manance impreuna. Reteta trimisa de Maria Pop, din Dej.
Cozonac floare cu ciocolata
O prajitura ce a facut furori pe internet si pe care Diana Stroe din Valcea, a testat-o si ne-a trimis reteta detaliata. Uite cat de usor se face cozonacul floare cu ciocolata.
Tarta cu piersici
Daca esti in cautarea unui desert savuros si usor de preparat, cu siguranta tarta cu piersici iti va indeplini dorinta. Blatul crocant, piersicile coapte fine si aroma de migdale vor forma un mix ce sigur iti va rasfata simturile. Pe noi ne-a cucerit!
Prajitura cu struguri
Prajitura cu struguri este usor de preparat si se poate consuma in orice anotimp. Fie ca e sezonul strugurilor sau folosesti strugurii din compot, rezultatul e intotdeauna delicios.
Tarta cu ciocolata si zmeura
Tarta cu ciocolata si zmeura este un desert fin, aromat si cu siguranta delicios. Combinatia de ingrediente te invita sa te rasfeti. Gustul intens de ciocolata este completat perfect de zmeura putin acrisoara.
Prajitura dietetica la cana
Ai nevoie de numai 4 ingrediente pentru a obtine aceasta prajitura dietetica la cana. E ideala pentru momentele in care ai vrea un desert facut in casa, insa timpul nu iti permite sa stai in bucatarie prea mult.
Briose de ciocolata fara faina
Un desert rapid, din numai 4 ingrediente ce nu contine faina sau zahar. Briosele cu ciocolata fara faina sunt perfecte pentru cei cu intoleranta la gluten si sunt ideale pentru micul dejun.
Orez cu lapte
Aceasta reteta de orez cu lapte este una aparte, caracteristica bucatariei italiene. Orezul cu lapte se serveste cu fructe uscate, care pot fi, dupa preferinte: smochine, curmale, stafide sau cirese maraschino.