Paste
Drob frantuzesc din carne de vita si porc, in aluat foitaj
Nu numai noi, romanii, stim sa facem drob! Iata o reteta perfecta pentru Paste pe care o poti incerca anul acesta: drob frantuzesc, in aluat foitaj, din amestec de carne tocata de vita si porc. Garantat vei aprecia combinatia!
Pasca fara aluat
Pentru aceasta reteta de pasca nu trebuie sa iti dedici mai mult de 15 minute, caci atat dureaza prepararea ei. Astfel, cat pasca fara aluat se coace, tu te poti ocupa de alte pregatiri specifice Sarbatorilor de Paste.
Trufe cu morcov tavalite prin cocos
Tortul cu morcovi e un deliciu aparte, pe care trebuie sa il incerci macar o data. Iar aceste trufe cu morcov, tavalite prin cocos, sunt un desert ce ti se topeste in gura si te invaluie in aroma de scortisoara.
Salata boeuf cu pui
Nu mananci carne de vita, care se gaseste in salata boeuf traditionala? Incearca o alta varianta! Uite cat de usor prepari o salata boeuf cu pui, un deliciu sanatos, mai usor de facut si mai ieftin.
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
Ai manca un cozonac pufos, pregatit in casa, dar ti-e groaza de zecile de minute de framantare? Uite cum faci un cozonac fara framantare cu nuca si cacao din belsug. Cantitatile din reteta sunt necesare pentru prepararea a doi cozonaci pufosi cu nuca, cacao si stafide!
Friptura de miel la cuptor cu sos de menta
Planuiesti o friptura de miel la cuptor pentru masa de Paste? Fa-l dupa reteta asta si vei avea cea mai gustoasa combinatie cu care sa-ti servesti invitatii: friptura suculenta cu sos dulce-acrisor si racoritor de menta.
Oua de ciocolata cu unt de arahide
Nu-ti trebuie nicio forma speciala pentru a prepara oua de ciocolata cu unt de arahide. Tot ce-ti trebuie e foarte putina indemanare si un apetit pe masura dulciurilor pregatite.
Eclere aperitiv – 3 retete
Cine spune ca eclerele pot fi doar dulci? Cu umplutura potrivita, ai 3 aperitive delicioase ce vor fi senzatia oricarei petreceri.
Drob de pui cu crusta de cascaval
Nu ai voie carne rosie, sau pur si simplu nu mananci miel? Poti prepara un drob de pui, asa cum il fac italienii, cu carne de pasare, sos marinara si o crusta rumena de cascaval deasupra.
Bors taranesc de miel
Nimic nu se potriveste mai bine pe masa de Paste traditionala decat un bors taranesc de miel cu gust autentic. Anul acesta incearca-l dupa reteta asta.