Primavara
Lamaita glazurata
Prajitura mai simpla de atat nici ca poti face! Amesteci cateva ingrediente, bagi prajitura la cuptor in mai putin de 10 minute si in maxim 40 de minute obtii lamaita glazurata dulce-acrisoara.
Pui cu sos pesto la cuptor
Cina asta e gata de bagat la cuptor in maxim 10 minute, iar intr-o ora e gata! Pregateste un piept de pui la cuptor cu gust fresh de busuioc, acoperit de mozzarella delicioasa.
Tarta cu crema de cocos
Tarta cu crema de cocos e o bunatate pe care trebuie sa o incerci! Blat crocant si auriu, crema delicioasa si frisca pufoasa, acestea sunt cele 3 ingrediente ale unei tarte perfecte.
Placinta de cartofi la tigaie
Crusta de cartofi, continut cremos si de sunca si branza. Mai jos vezi cum prepari o placinta de cartofi la tigaie, deci fara sa aprinzi cuptorul, in mai putin de o ora.
Pui cu ciuperci in sos cremos
Pregateste o cina satioasa si bogata in maxim 60 de minute! Puiul cu ciuperci in sos cremos poate fi servit cu paste, cartofi sau pe pat de orez.
Spuma de caramel cu ciocolata alba
Cremoasa, dulce si usoara; asa e spuma de caramel cu ciocolata alba topita, pe care o poti servi cu mandrie invitatilor tai, caci sigur ii vei surprinde placut.
Pui Kiev
Desi denumirea te duce cu gandul la bucataria ucrainiana, originea preparatului este o necunoscuta. Indiferent in ce tara ar fi fost inventat, puiul Kiev e o bunatate care nu trebuie ratata, mai ales ca nu e mare grozavie sa il prepari. Combinatia de unt si verdeturi aromate, ambele intr-o rulada de piept de pui dau […]
Crochete cu bacon si cascaval
Crochetele cu bacon si cascaval sunt o gustare satioasa, pe care sigur o vei adora! Daca ai piure ramas de la o alta masa, in cateva minute crochetele sunt gata!
Oua in cosulete
Le pregatesti usor si sunt gata in cateva minute. Ouale in cosulete sunt un mic dejun satios, cu care iti incepi ziua cu energie.
Spuma de capsune
Un desert racoritor, fructat si cremos in acelasi timp. Pregateste spuma de capsuni conform instructiunilor de mai jos si te vei bucura de un desert care dureaza putin mai mult si e mai sigur pentru sanatate, caci ouale nu raman crude.