Primavara
Vinete la cuptor
Reteta de vinete la cuptor este ideala pentru o masa hranitoare, plina de legume, mai ales in perioada postului.
Tagliatelle cu sos de rosii
O porţie de Tagliatelle cu sos de rosii e binevenita in perioada postului sau cand incercati sa mancati mai usor.
Miel cu vinete la cuptor
O varianta de friptura de miel diferita de cele obisnuite, cu multe legume alaturate. Reteta de miel cu vinete la cuptor e ideala pentru masa de Pasti.
Pui umplut cu branza
Usor de facut si satios, puiul umplut cu branza e ideea perfecta pentru o cina festiva in familie sau, de ce nu, pentru masa de Pasti.
Pulpa de porc umpluta
Reteta de pulpa de porc umpluta e ideala pentru cei care vor sa incerce un altfel de friptura, una iesita din comun si delicioasa in acelasi timp.
Cotlete de miel cu alune
Un alt mod de a gati mielul de paste, mai rapid si original fata de retele obisnuite – cotlete de miel cu alune.
Placinta de miel
Invata sa prepari o placinta de miel traditionala zilei de Paste si sarbatorilor in familie.
Pate fin de ficat
Daca iti place pateul de ficat, dar il eviti pe cel din comert din cauza aditivilor si potentiatorilor de arome, aceasta reteta de pate fin de ficat este exact solutia potrivita pentru tine.
Placinta cu spanac
Un aperitiv sanatos, placinta cu spanac se face usor si poate fi servita si la micul dejun sau intre mese.
Coronita de pui
Usoara, sanatoasa si perfecta ca aperitiv, coronita de pui e aperitivul cu care sa iti intampini oaspetii la masa.