Paste super rapide cu pui aromat

Învaţă să prepari nişte paste super rapide, cu carne de pui aromată şi picantă, vin şi parmezan. Mod de preparare: Căleşte usturoiul în ulei de măsline, cu carnea de pui. Amestecă ardeii graşi şi ardeiul iute şi căleşte 2 minute. Adaugă roşiile şi vinul. Adaugă pastele şi apa necesară şi lasă la fiert la foc […]

Prăjitură cu cireşe şi aromă surpriză

Învaţă să prepari o prăjitură cu cireşe care te va vrăji complet. Are un ingredient secret care îi va da o notă răcoritoare şi surprinzătoare. Mod de preparare: Se separă albuşurile de gălbenuşuri; albuşurile se bat spumă apoi cu jumătate de zahăr, până devin spumă. Gălbenuşurile se amestecă cu restul de zahăr, zeama de lămâie […]

Paste primavera ultra rapide la capac

Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort. Mod de preparare: Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline […]

Prăjitură cu foi de nucă

Prăjitură cu foi de nucă – un desert delicios care va plăcea tuturor. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Într-un castron mai mare, se pun albu­şurile şi se bat spumă cu telul sau mixerul. 2.   Când s-au întărit şi au devenit spumă, se adaugă zahărul tos şi se mixează în continuare până se înglobează complet. Se […]

Cozonac trandafir cu stafide

Cozonac trandafir cu stafide – binevenit dacă te-ai plictisit de cozonacul clasic. Se face uşor, după o reţetă rapidă. 1.   Se cerne făina de două-trei ori, laptele se încălzeşte puţin, se amestecă cu za­hărul, zahărul vanilat, esenţa de rom şi coaja de lămâie şi de portocală. 2.   Ouăle se bat cu praful de sare. Stafi­dele […]

Şarlotă cu smântână

O şarlotă cu smântână delicioasă, gata în 30 de minute, fără coacere. Iată o reţetă simplă: 1. Se prepara gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj si se lasa deoparte. 2. Smântâna foarte bine scursa se bate cu zaharul si apoi se amesteca cu gelatina. 3. Într-un vas adânc se pun piscoturile unul lânga altul si […]

Sirop de trandafiri

Învaţă să prepari un sirop de trandafiri cu care să-ţi impresionezi oaspeţii în zilele toride de vară. Mod de preparare: Puneţi apa la fiert, când dă în clocot, adăugaţi petalele de trandafir spălate şi curăţate. După câteva minute pe foc, petalele se strecoară şi în lichidul rămas se adaugă sarea de lămâie. Din verzuie, apa […]

Peşte cu sos roşu

 Peşte cu sos roşu foarte gustos şi uşor de făcut. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Guliile se pun la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute. 2.   În altă oală, se pune peştele la fiert cu câteva boabe de piper şi o foaie de dafin. 3.   Pentru sos, mugurii de pin se prăjesc […]

Friptură regală de vită

Friptura regală de vită are un gust special, care o face potrivită pentru ocazi speciale. Iată o reţetă simplă! 1.   Carnea se curăţă de eventualele pieliţe şi se pune la frigider pentru jumătate de oră. În acest timp, se încălzeşte foarte bine cuptorul. 2.   În tava de copt se pun ceapa tăiată în patru, morcovii […]

Prăjitură tub cu cireşe

Învaţă să prepari nişte prăjiturele în formă de tub tip canoli italieneşti cu cireşe de sezon. Adaugă frişcă şi ai un desert divin, bun pentru toată familia. Mod de preparare: Încălzeşte cuptorul la 180 de grade şi unge o tavă mare, apoi tapetează cu hârtie de copt. Amestecă albuşurile, zahărul, uleiul de rapiţă, untul topit, […]