Pachetele cu mere si caramel

Spre deosebire de clasica placinta cu mere, aceste pachetele cu mere si caramel se fac mult mai usor si cu mai putine batai de cap, fara sa necesite calire. In plus, combinatia dintre caramelul dulce si gustul acrisor al merelor e umplutura perfecta.

Rulouri cu sunca si cascaval

Delicioase, rapide si usor de facut. Rulourile cu sunca si cascaval se prepara imediat si sunt perfecte atunci cand ai de-a face cu musafiri neanuntati.

Burgeri vegetali

O reteta perfecta pentru vegetarieni, dar si pentru cei carora carnea tocata nu le prieste. Burgerii vegetali se fac rapid si pot fi serviti ca si gustare, chiar si la o petrecere.

Prajitura usoara cu piersici

O reteta extrem de usoara, pe care o pregatesti in numai 10 minute, apoi o bagi la cuptor. Prajitura usoara cu piersici poate fi facuta in orice moment al anului, deoarece poti folosi atat piersici proaspete cat si din compot.

Prajitura Televizor

O prajitura clasica, ce ne poarta inapoi in timp. Prajitura Televizor este o combinatie delicioasa de blaturi cu cacao, crema si blat de vanilie.

Salata de ton cu avocado

Foarte sanatoasa si hranitoare, salata de ton cu avocado este o alegere potrivita in diete sau in regimuri alimentare.

Cornulete cu mere

Delicioase, preferatele copiilor, cornuletele cu mere sunt un desert rapid usor, perfect pentru petreceri sau o dupa-amiaza de duminica.

Paste cu sparanghel si sos pesto

O combinatie delicioasa de paste si legume, perfecta pentru o masa usoara dar consistenta. Pastele cu sparanghel si sos pesto se fac rapid si sunt ideale in zilele in care vrei sa mananci sanatos, insa nu ai mult timp sa gatesti.

Somon cu sos pesto si fasole verde à la Jamie Oliver

O reteta foarte sanatoasa, pentru cei care sunt la dieta, urmeaza un regim sau pur si simplu vor sa manance sanatos. Combinatia de somon cu sos pesto si fasole verde este una foarte gustoasa si usoara.

Sos pesto à la Jamie Oliver

Delicios, perfect peste paste sau salate, sosul pesto este ideal pentru a da un gust fresh mancarurilor.