Cele mai usoare bulete de cartofi

Buletele de cartofi sunt un preparat iubit de toata lumea, in primul rand pentru ca pot fi mancare oricand ai pofta: ca si gustare, cu o salata alaturi sau ca si garnitura, impreuna cu un fel principal.

Patatas Bravas

Desi suna sofisticat, Patatas Bravas nu sunt altceva decat cartofii prajiti serviti traditional in Spania. Acestia sunt insa gatiti putin diferit, incat sa rezulte un preparat cu exterior crocant si interior moale, pufos.

Ciuperci pane cu usturoi

Daca iti plac ciupercile, garantat vei iubi reteta asta. Ciupercile pane se pregatesc in maxim 25 de minute si sunt reteta perfecta pentru o cina rapida.

Tartiflette

Cartofi gratinati sigur ai mai incercat pana acum. Daca ti-au placut, sigur vei iubi reteta asta de Tartiflette. Preparatul e traditional frantuzesc si aduce atat cu cartofii gratinati, cat si cu o musaca.

Ghiveci de legume

Ghiveciul de legume pregatit dupa reteta asta e atat de bun, incat nu mai ai nevoie de niciun preparat principal langa care sa il servesti, ci il mananci ca atare pe nerasuflate! Reteta perfecta pentru zilele de post.

Amestec cu praz gratinat

Iti place prazul, dar nu stii cum sa il folosesti in mancaruri? Iata o idee de reteta pe care o poti pune in aplicare cand vrei sa gatesti o masa pentru intreaga familie: amestec cu praz gratinat.

Colcannon

Colcannon e o garnitura foarte similara cu piureul de cartofi, ce are in plus cateva ingrediente care ii dau o savoare aparte. Preparatul este unul traditional irlandez si se serveste cu precadere in preajma zilei Sfantului Patrick, patron al Irlandei (17 martie).

Peste la cuptor

Pestele, in mod special somonul, este indicat a fi consumat cu regularitate, deoarece contine acizi grasi benefici organismului. Prepara somon la cuptor pentru intreaga familie si bucurati-va de o masa sanatoasa.

Tocana de peste

E dezlegare la peste, sau pur si simplu ai pofta de o tocana traditionala? Incearca o reteta de tocana de peste savuroasa, servita cu mamaliguta alaturi.

Ciuperci sotate cu parmezan

Fie ca le mananci ca atare sau le servesti ca si garnitura, ciupercile sotate cu parmezan au o aroma deosebita si iti potolesc foamea usor.