Somon cu sos pesto si fasole verde à la Jamie Oliver

O reteta foarte sanatoasa, pentru cei care sunt la dieta, urmeaza un regim sau pur si simplu vor sa manance sanatos. Combinatia de somon cu sos pesto si fasole verde este una foarte gustoasa si usoara.

Lasagna cu dovlecei

O variatie a specialitatii italiene, aceasta varianta de lasagna este chiar mai sanatoasa decat cea originala, deoarece pastele sunt inlocuite cu dovlecei, iar combinatia de legume+carne este mult mai sanatoasa decat cea de paste+legume. Lasagna cu dovlecei este perfecta pentru cina, pranz sau pentru a fi luata la pachet.

Caponata sau mancare de vinete

Caponata sau mancarea de vinete este un preparat de origine sicialiana, care se pregateste mai ales vara.

Salata Coleslaw ca la KFC

O salata cu un dressing delicios, caci in acesta consta secretul salatei Coleslaw precum e cea de la KFC. Reteta nu este identica, insa gustul este acelasi.

Lalele din rosii

Un mod foarte original si prezentabil de a servi un aperitiv atat de banal: lalele din rosii. Perfect pentru petreceri formale si nu numai.

Tort de spaghete à la Jamie Oliver

Tortul de spaghete a la Jamie Oliver este o combinatie vegetariana delicioasa de spaghete, legume si branza intr-o crusta crocanta si aromata.

Penne cu pui si sparanghel

O reteta delicioasa si sanatoasa, din care nu lipsesc fibrele sau proteinele. Combinatia de penne cu pui si sparanghel este perfecta pentru o cina rapida in familie, deoarece nu sunt necesare mai mult de 40 de minute pentru prepararea ei.

Soté de legume

Legumele sunt sanatoase si te scapa de senzatia de foame, fara sa iti puna in pericol silueta. Iti propunem o reteta de soté de legume, care nu te va costa mai mult 1,25 lei portia.

Peste umplut

O reteta aromata de peste umplut, plina de legume si nutrienti. Delicioasa si perfecta in zilele cand avem dezlegare la peste.

Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor

Pe cat sunt de simpli de facut, pe atat sunt de aromati si gustosi. Cartofii cu usturoi si parmezan la cuptor sunt ideali ca si garnitura, dar suficient de gustosi incat sa fie mancati si ca atare.