Paste
Paste cu dovlecei și usturoi
Învață să prepari o rețetă extrem de rapidă, sănătoasă și consistentă, din ingrediente ieftine. Tăiați dovleceii în rondele, apoi în jumătăți. Pisați sau tăiați mărunt cățeii de usturoi. Turnați uleiul de măsline într-o tigaie mare și, după ce s-a încins puțin, puneți dovleceii și usturoiul la sotat pentru aproximativ 5-7 minute. Amestecați ocazional până când […]
Macaroane cu brânză
Învață să faci această rețetă clasică de macaroane cu brânză la cuptor, care poate fi preparată atât în variantă dulce, cu stafide, cât și sărată, cu mărar. Mod de preparare: Se încinge cuptorul la foc mediu, 180 de grade. Se pune apă la fiert într-o oală mare cu un praf de sare. Se fierb macaroanele […]
Tăieţei de casă
Învaţă chiar acum să prepari tăieţei de casă cu ou, fragezi şi gustoşi. Vezi reţeta simplă şi nu vei mai cumpăra niciodată tăieţei din comerţ. Mod de preparare: Bate ouăle cu laptele şi adaugă treptat făina, până la înglobare completă. Amestecă toate ingredientele până la omogenizare. Lasă aluatul, care este foarte elastic şi lipicios să […]
Paste super rapide cu pui aromat
Învaţă să prepari nişte paste super rapide, cu carne de pui aromată şi picantă, vin şi parmezan. Mod de preparare: Căleşte usturoiul în ulei de măsline, cu carnea de pui. Amestecă ardeii graşi şi ardeiul iute şi căleşte 2 minute. Adaugă roşiile şi vinul. Adaugă pastele şi apa necesară şi lasă la fiert la foc […]
Paste primavera ultra rapide la capac
Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort. Mod de preparare: Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline […]
Paste tricolore
Paste tricolore foarte aspectuoase şi uşor de făcut. Iată cât de simplă e reţeta! 1. Pastele se fierb în apă cu sare timp de 10 minute şi apoi se scurg. 2. Roşiile se taie în două, se amestecă cu pastele şi apoi se pun într-un vas de cuptor. 3. Se aşază caşcavalul deasupra şi se […]
Paste cu roşii uscate la soare şi brie
Învaţă să faci paste cu roşii uscate la soare, brânză brie şi ardei gras cu busuioc ca la mama lor, în Italia. Mod de preparare: Amestecă pastele linguine, busuiocul, ardeii uşor căliţi, roşiile uscate la soare şi usturoiul într-un vas mare. Adaugă apa, uleiul de măsline, sarea, fulgii de ardei iute şi o cantitate mare […]
Paste rapide la capac cu spanac
Învaţă să faci paste cu spanac şi anghinare fără efort, aruncând totul într-o oală. Mod de preparare: Curăţă ciupercile şi taie felii subţiri. Taie şi anghinarea, ceapa, usturoiul. Pune supa de legume, uleiul de măsline, ciupercile, inimile de anghinare, ceapa şi usturoiul într-o oală mare. Rupe pastele fettucine în două şi aruncă-le în oală alături […]
Paste cu carne tocată
Paste cu carne tocată la alegere – un fel delicios şi rapid pentru cină. Iată reţeta simplă: 1. Într-o tigaie cu ulei se pune carnea la călit şi se desface cu lingura. Se lasă până ce îşi schimbă complet culoarea şi se prăjeşte, aproximativ 15 minute. 2. Pastele se fierb 10 minute în apă cu […]
Wok de tăieţei chinezeşti
Un wok de tăiţei chinezeşti foarte uşor şi rapid – gata în numai 15 minute. Iată reţeta. 1. Morcovul se trece prin răzătoarea cu ochiuri mari şi se pune la călit în ulei cu ardeii tăiaţi fâşii foarte subţiri. Între timp, se încălzeşte apa şi, când fierbe, se dă drumul tăieţeilor de orez. Se lasă […]