Prajitura
Prajitura cu cirese
Daca vrei sa iti impresionezi familia sau prietenii cu un desert savuros poti incerca sa le pregatesti o prajitura cu cirese. Desertul poate fi pregatit si sub forma de tort. Profita de sezonul cireselor pentru a incerca cat mai multe retete delicioase.
Pandispan cu caise
Pandispanul este una dintre cele mai preparate prajituri. Desertul pufos si savuros este potrivit pentru orice sezon. Profita de sezonul fructelor pentru a prepara cat mai multe tipuri de pandispan. In sezonul calduros poti adauga deasupra si o cupa de inghetata.
Padurea neagra la pahar
Daaca nu ai timp la dispozitie pentru prepararea unei desert delicios poti incerca „Padurea neagra la pahar”. Se prepara in maximum 10 minute, nu necesita coacere si este foarte aromata. Servita in pahare de cocktail, poate fi prajitura perfecta pentru o petrecere.
Tarta cu caise si migdale
Daca iti doresti o prajitura delicioasa cu fructe, cu siguranta, tarta cu caise si migdale iti va satisface toate poftele. Arata incredibil si este usor de preparat. Profita de fructele de sezon si pregateste celor dragi un desert savuros.
Prajitura inghetata
Prajitura inghetata este un desert pe care trebuie sa il incerci. Prajitura se poate consuma in zilele calduroase de vara. Este delicioasa, se prepara usor si cu siguranta este racoritoare.
Prajitura cu branza si kiwi
Prajitura cu branza si kiwi este delicioasa si racoritoare. Un adevarat rasfat pentru tine si familia ta.
Cozonac cu crema de ciocolata
Ciocolata si cozonac: doua deserturi delicioase, care impreuna formeaza cozonacul cu crema de ciocolata, o gustare perfecta in perioada Sarbatorilor de Iarna sau a celor de Pasti.
Cozonac cu mac
Delicios si pufos, cozonacul cu mac este un preparat ce trebuie incercat macar o data de sarbatori, caci are un gust aparte.
Budinca cu branza de vaci
Un desert gustos si sanatos, ce se face intr-un timp foarte scurt. Budinca cu branza de vaci costa doar 4.25 lei/portie.
Clafoutis de caise
Clafoutis de caise este o tarta aromata, cu o textura fina si pufoasa. Este un desert traditional francez foarte simplu de realizat. Caisele pot fi inlocuite la preparare cu orice fructe de vara.