Tort „Mille feuille”

Tortul Mille feuille, adica o „mie de foi”, mai este cunoscut si sub numele de „Tort Napoleon” si este un preparat specific bucatariei frantuzesti.

Tort de nuca

Daca adori nucile, sigur ti se va face pofta numai citind aceasta reteta. Un desert cremos, perfect pentru zilele de post sau, de ce nu, la o petrecere: tort de nuca.

Tort de smantana cu piersici

Profita la maximum de sezonul fructelor si prepara tortul de smantana cu piersici. Este racoritor si aromat, fiind desertul ideal in zilele calde de vara. Desertul se prepara usor si nu necesita coacere!

Tort „Padurea neagra”

Tortul „Padurea neagra” este un adevarat deliciu cu ciocolata, frisca, pasta de migdale si visine. Este un desert german, rafinat potrivit pentru o aniversare sau petrecere. Arata incredibil iar combinatia de gusturi si arome sigur te va face sa iti doresti inca o felie!

Inimioara dulce

Fie ca doresti sa prepari un tort special de Ziua Indragostitilor sau pur si simplu vrei sa iti arati dragostea fata de o persoana draga, acest tort poate fi supriza potrivita. Cine poate refuza o inimioara dulce?

Tort de branza cu lamaie

Daca iti doresti sa prepari un tort inedit iti propunem aceasta reteta. Crema fina de branza dulce este perfect complimentata de gustul acrisor de lamaie, fiind un desert racoritor si usor.

Tarta cu firimituri

Tarta cu firimituri este un desert crocant si savuros cu fructe de padure, perfect pentru sfarsitul verii, cand fructele de padure se gasesc din belsug.

Tort de ciocolata si capsune

Daca vrei un desert rapid si delicios, poti incerca tortul de ciocolata. Nimeni nu are cum sa ii reziste!

Tort rasturnat cu ananas

Reteta de tort rasturnat cu ananas, cu denumirea putin mai cunoscuta de „Pineapple upside down cake” este una traditional americana si este similara cu torturile romanesti rasturnate, precum cel de mere. Reteta in versuri, originala si inedita, a fost trimisa de Luminița Mitru, din Bucuresti.

Prajitura cu zmeura

Prajitura cu zmeura este racoritoare si arata incredibil. Fiind o prajitura usoara, poate fi servita atat invitatilor la o petrecere , sau iti poti rasfata familia si prietenii, la final de saptamana.